#

Podmínky programu

- být ve věku 18-35 let

- být ze země, která poskytuje pracovní a turistická víza pro Kanadu (working holiday visa)

- mít čistý trestní rejstřík

- být pozitivní, přátelský a flexibilní člověk s nejméně 6 měsíční profesionální pracovní zkušeností

- mít hodně dobrou úroveň angličtiny, jak mluvené tak i psané formy

- být otevřený a flexibilní vůči pracovním situacím